Al meer dan 44 jaar uw glashandel specialist in Den Haag

Rechtstreeks van de fabrikant

Glashandel Lamon Glas Styling

 

Onze bewerkings technieken

 

Glas Snijden computergestuurd;

Het snijden van glas met verschillende dikte van 0.7mm tot 24mm. In zowel rechthoekig als

fantasie model doen wij op een computergestuurde snijtafel. Deze techniek is ook mogelijk met

gelaagd glas.

 

Poly machine, zoals het Glas Slijpen en Polijsten van de kanten;

Met rechtlijnige Slijp machines kunnen wij glas en gelaagd glas slijpen tot een dikte van 50mm en zelfs onder een hoek van 0 tot 45 graden slijpen.

 

Facet machine en model facet gepolijst en ongepolijst;

Met rechtlijnige Facet machines kunnen wij float glas, gelaagd glas en figuur glas slijpen tot facetbreedte van maximale 60mm en tot een glasdikte van 19mm. De hoek van het facet kunnen wij variëren van

3 tot 45 graden (of te wel 97 tot 45 graden). Model facet tot maximale breedte van 40mm.

 

CNC Bewerkingcentra (cnc glas model machines);

Met computergestuurde bewerkingcentra kunnen wij div. bewerkingstechnieken toepassen zoals, glas Frezen, glas Boren, glas Zagen, glas Slijpen, Polijsten van modellen en het maken van uitsparingen. Verder worden deze machines ook gebruikt voor diverse oppervlakte bewerkingen, zoals verjongen, rillen mat of gepolijst, Facet slijpen van diverse modelen. De grootste cnc glasmachine in Den Haag, 3 meter bij 4 meter bewerken is geen probleem.

 

Gaten boren;

Met een verticale of horizontale boormachine kunnen wij manueel gaten boren, worden de gaten te groot dan dit gedaan op de CNC machine.

 

Lasertechniek;

Met deze techniek zijn wij in staat teksten, logo's, foto's en zelf de achterkant van de spiegel te vewijderen. Dit is mogelijk op glas, spiegels, satijn, gelaagd glas, gehard glas. lacobel gelakt glas en andere materialen. De maat die wij kunnen bewerken is 1.75 meter bij 2.8 meter.

 

Glas Zandstralen;

Door middel van een automatische zand straal cabine kunnen wij het glas geheel en/of met een motief zandstralen, ook diep stralen en zelfs van licht naar mat stralen.

 

Glas Lamineren;

Wij kunnen lamineren van meerdere lagen glas modellen. Ook andere materialen dan glas kunnen gelamineerd worden in combinatie met glas. Denk bijvoorbeeld aan beloopbaar glas, traptreden, scheidingswanden.

 

Glas UV-verlijmen;

Door middel van UV verlijming technieken die toegepast worden, zijn wij in staat glas op glas, glas en staal(RVS) met elkaar te verlijmen. Zoals glazen tafels, toonbanken, stolpen en nog veel meer.

 

Mallen inlezen of scannen;

Met onze computergestuurde snijtafel kunnen wij complexe modellen inlezen en met een CAD programma bewerken en aanpassen. Het is zelf mogelijk op locatie mallen in te lezen met onze prolijner.

 

Loonharden van glas en glas harden;

Ook kunt u bij ons loonharden van glas van 4mm t/m 19mm dik.

 

 

Machinepark

Wij hebben een machinepark met zeer uiteenlopende soorten machines. Hiernaast geven wij een impressie van machinepark.

 

CNC (computer numerical control)

Snijtafel (computergestuurd)

Facet machine

Poly machine

Lasertechniek op glas, gelaagd of gehard

Zandstraal machine

Wasmachine horizontaal en verticaal

Boormachine

Handgreep machine

Lamineeroven

Model slijper

Bandslijp machine

Model polijst machine voor model facet

UV lampen voor div. verlijmings technieken

Loonharden

 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Professionals

Naast ons geavanceerd machinepark hebben wij goed opgeleid personeel, met een ambachtelijke inslag van glas bewerken. Op basis hiervan, aangevuld met een goed ontwikkelt gevoel van wat de klant  wil, zijn wij in staat om op tijd en op maat unieke werkstukken/producten te vervaardigen.

De focus van ons werk is altijd gericht op kwaliteit en maatwerk met als doelstelling een maximale klanttevredenheid. Ons bedrijfsproces kent een hoge mate van flexibiliteit, waardoor wij veelal in staat zijn om extreme opdrachten in te passen. Extreem, in termen van complexiteit, snelheid, omvang, of in de categorie “nog nooit eerder vertoond”.

 

Kwaliteit

Natuurlijk is service een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket, onze interpretatie van service gaat dus duidelijk verder dan de drempel van ons bedrijf. Glas is een kwetsbaar product, dus wij weten als geen ander hoe we voorzichtig, maar tegelijkertijd vakkundig kunnen omgaan met de eisen van de klant. Bijna niets is te gek. Waar onze concurrenten het opgeven, begint voor ons de uitdaging.

 

In staat tot

'Grote' projecten kunnen wij letterlijk aan. Wij zijn in staat om werkstukken van extreme afmetingen van 4 X 3 meter te bewerken op CNC machine. Bijvoorbeeld glas snijden tot 3,50 meter. Maar naast enorme afmetingen kunnen wij ook werkstukken fabriceren in miniatuur formaat.

 

Uitdaging

Elk opdracht is een uitdaging of het leveren van producten die een ander niet wil maken of kan maken. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen van opdrachten.

 

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 08:00 – 12:30 en van 13:00 - 17:00 uur

vrijdag: 8:00 - 11:30 en van 12:00 - 14:30

 

Zaterdag en Zondag gesloten.