Glashandel Lamon Glas

Al meer dan 40 jaar uw glas specialist in Den Haag

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Professionals

Naast ons geavanceerde machinepark hebben wij goed opgeleid personeel, met een ambachtelijke inslag van glas bewerken. Op basis hiervan, aangevuld met een goed ontwikkelt gevoel van wat de klant  wil, zijn wij in staat om op tijd en op maat unieke werkstukken/producten te vervaardigen.

De focus van ons werk is altijd gericht op kwaliteit en maatwerk met als doelstelling een maximale klanttevredenheid. Ons bedrijfsproces kent een hoge mate van flexibiliteit, waardoor wij veelal in staat zijn om extreme opdrachten in te passen. Extreem, in termen van complexiteit, snelheid, omvang, of in de categorie “nog nooit eerder vertoond”.

 

Kwaliteit

Natuurlijk is service een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket, onze interpretatie van service gaat dus duidelijk verder dan de drempel van ons bedrijf. Glas is een kwetsbaar product, dus wij weten als geen ander hoe we voorzichtig, maar tegelijkertijd vakkundig kunnen omgaan met de eisen van de klant. Bijna niets is te gek. Waar onze concurrenten het opgeven, begint voor ons de uitdaging.

 

In staat tot

'Grote' projecten kunnen wij letterlijk aan. Wij zijn in staat om werkstukken van extreme afmetingen van 4 X 3 meter te bewerken op CNC machine. Bijvoorbeeld glas snijden tot 3,50 meter. Maar naast enorme afmetingen kunnen wij ook werkstukken fabriceren in miniatuur formaat.

 

Uitdaging

Ook voeren wij graag artistieke projecten uit. Samen met verschillende architecten hebben wij projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Dikwijls betreft het hier om unieke projecten waarbij uitstraling en presentatie belangrijke aspecten zijn.

 

Ook kunnen wij adviseren bij het toepassen van moderne glas oplossingen in een monumentale omgevingen.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:08:00 – 12:30 en van 13:00 - 16:30 uur

Zaterdag en Zondag gesloten.