Glashandel Lamon Glas

Al meer dan 40 jaar uw glas specialist in Den Haag

 

Onze bewerkings technieken

 

Glas Snijden computergestuurd;

Het snijden van float glas met verschillende dikte van 0.7mm tot 24mm. In zowel rechthoekig als

fantasie model doen wij op een computergestuurde snijtafel. Deze techniek is ook mogelijk met

gelaagd glas.

 

Poly machine, zoals het Glas Slijpen en Polijsten van de kanten;

Met rechtlijnige Slijp machines kunnen wij float glas en gelaagd glas slijpen tot een dikte van 50mm en zelfs onder een hoek van 0 tot 45 graden slijpen.

 

Facet machine en model facet gepolijst en ongepolijst;

Met rechtlijnige Facet machines kunnen wij float glas, gelaagd glas en figuur glas slijpen tot facetbreedte van maximale 60mm en tot een glasdikte van 19mm. De hoek van het facet kunnen wij variëren van

3 tot 45 graden (of te wel 97 tot 45 graden). Model facet tot maximale breedte van 40mm.

 

CNC Bewerkingcentra (model machines);

Met computergestuurde bewerkingcentra kunnen wij div. bewerkingstechnieken toepassen zoals, glas Frezen, glas Boren, glas Zagen, glas Slijpen, Polijsten van modellen en het maken van uitsparingen. Verder worden deze machines ook gebruikt voor diverse oppervlakte bewerkingen, zoals verjongen, rillen, Facet slijpen van die verse modelen.

 

Gaten boren;

Met een verticale of horizontale boormachine kunnen wij manueel gaten boren, worden de gaten te groot dan dit gedaan op de CNC machine.

 

Glas Zandstralen;

Door middel van een automatische zand straal cabine kunnen wij het glas geheel en/of met een motief zandstralen, ook diep stralen en zelfs van licht naar mat stralen.

 

Glas Lamineren;

Wij kunnen lamineren van meerdere lagen glas modellen. Ook andere materialen dan glas kunnen gelamineerd worden in combinatie met glas. Denk bijvoorbeeld aan beloopbaar glas en traptreden.

 

Glas UV-verlijmen;

Door middel van UV verlijming technieken die toegepast worden, zijn wij in staat glas op glas, glas en staal(RVS) met elkaar te verlijmen.

 

Mallen inlezen of scannen;

Met onze computergestuurde snijtafel kunnen wij complexe modellen inlezen en met een CAD programma bewerken en aanpassen. Het is zelf mogelijk op locatie mallen in te lezen.